jueves, 17 de octubre de 2019

Dia 10 de Setembre de 2019.


La primera classe es podria dividir en tres parts.

En primer lloc, la presentació de l’assignatura, amb l’anàlisi de la guia docent per conèixer com s’impartirà i com serà l’avaluació.

En segon lloc, realitzàrem tres dinàmiques de presentació:
  • La primera dinàmica es basava en les mirades, el contacte visual i la transmissió d’energia amb el propi cos. Ens col•locàrem en un cercle on una persona mirava fixament a un altra i amb una palmada li passava la energia, aquesta feia el mateix amb altra persona i així successivament. També es podia rebutjar l’energia alçant els braços. Si açò passava, la persona que volia compartir-la tenia que buscar a altra persona per a fer-ho. 
  • La segona dinàmica era un bingo. Cadascú tenia un full amb diferents categories, per exemple: qui ha estat en altre continent, qui està enamorat o enamorada, qui té el mateix somni que tu, etc. El propòsit de l’activitat era completar totes les categories amb el nom d’un company o d’una companya. Per últim, 
  • En la tercera dinàmica tota la classe es disposava en un cercle. Cadascú deia el seu nom i feia un gest i un soroll amb alguna activitat que li agradara. Quan tots ho havíem fet, d’un en un avançàvem dins del centre i la resta tenia que dir quin era el nom de la persona i fer el gest i el soroll que havia dit aquesta.

I en tercer lloc, sentats per grups comparàrem diverses definicions del terme animació i escollirem una compartint amb la resta el motiu pel qual ho havíem fet. 

En definitiva, podem dir que aquest primer contacte amb l’assignatura ens va servir un poc per conèixer-nos. Saber quin nom te cadascú, les primeres impressions com a companys i sobretot, allò que esperes que t’aporte l’aprenentatge d’aquesta. Sembla “animada” no sols per nom que rep, sinó perquè el professor ha deixat constància que serà bastant dinàmica. Allò que està clar és que amb ganes d’aprendre i créixer de segur que es superarà amb èxit. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario